We use cookies to customize content and advertising, to provide social media features, and to analyze traffic to our site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. Read more.
 •    
 •    
 •    

  Asa [FI]

  Become fan 7 Rate 1 Like & Share
  Genre:Rap, Hip-Hop
  Rank:5190 history »
  Rate:
  5.0/5 from 1 users
  Albums:5
  Songs:18

  Most Popular Songs (more)

  1Vesipisaroita lyrics
  2Mä Haluun Olla Hippi lyrics
  3Nirvana lyrics
  4Kläk Kläk lyrics
  5
  3.3/5
  Ärränpeetä lyrics
  6Wrokkaa lyrics
  7
  1.6/5
  Leijonaa Metsästän lyrics
  8
  5.0/5
  Raffii Suomi-flättii lyrics
  SMC Lähiörotat feat. Asa [FI]
  9Teollisuusalueen Lapset lyrics
  10
  5.0/5
  Yksinäisyyden Ja Yhtenäisyyden Vuori lyrics

  Most Popular Albums (more)

  1
  7,264
  Leijonaa Metsästän [2005]
  2Terveisiä Kaaoksesta [2006]
  3
  5.0/5
  Rapsodia [2013]
  4
  4.0/5
  Foetida - Use Your Illusions III [2012]
  5
  5.0/5
  Love [2015]

  Biography

  Asa tunnettiin aikaisemmin artistinimellä Avain. Vuonna 2001 julkaistiin singlet "Roihuvuori" ja "Yhdes Iltaan" sekä albumi Punainen Tiili joka on myynyt 14 000 kpl. Biisien yhteiskuntakriittiset sanoitukset ja miehen turvallisen yhteiskunta-malliajattelusta karkeasti poikkeava ajatusmaailma herätti huomiota ja kihinää niin hiphop-kulttuurin piireissä kuin laajemmassakin yleisössä ja mediassa. Miehen "Yhdes iltaan"-biisi nostettiin MTV:n vahvaan soittorotaatioon, joka oli kunnioitettava saavutus ottaen huomioon, että kyseessä oli suomen kielellä esitetty kappale. Lisäksi mies keräsi kaksi Emma-ehdokkuutta samaisena vuotena. Nousun keskellä mies ilmoitti kaikkien yllätykseksi purkavansa artistisopimuksen levy-yhtiö Warner Musicin kanssa ja vetäytyi pois julkisuudesta pitkäksi aikaa.

  Nyt mies on palannut, vaikuttaa Asa-nimellä ja on työstänyt yhdessä tuottaja Jukka Immosen kanssa yli vuoden ajan uutta albumia Leijonaa Metsästän. Kyseiseltä albumilta on julkaistu kaksi singleä "Leijonaa metsästän" ja "Hidastaa". Ensiksi mainittu julkaistiin kesäkuussa 2004 ainoastaan Posse-lehden kylkiäisenä ja jälkimmäisestä tehtiin ainoastaan radiopromo. Tuleva albumi julkaistaan yhteistyössä Fried Recordsin kautta (www.fried.fi). Nostetta ja tuntumaa Asa on saanut keikkailusta Redraman ja Davon kanssa, joiden kanssa kiertue on osunut niin Roskildeen, Keski-Eurooppaan kuin Porin Jazziin.

  Pictures (4)

  Asa [FI]Asa [FI]Asa [FI]Asa [FI]

  Fans (7)

  Fuzilla2befreeVariant_irethiahansoreQuubee167895m

  Similar Artists

  Lil WayneOutkastD122 ChainzE-40PetterAzealia BanksErik & KrissPetey PabloRich BoySlaughterhouseLil' ScrappyAngie MartinezWatskyJohn 5 show more (16-31 of 60)

  More artists

  • popular on LSI
  • new on LSI

  Comments

  Facebook (0) LetsSingIt (0)