We use cookies to customize content and advertising, to provide social media features, and to analyze traffic to our site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. Read more.
 •    
 •    
 •    

  Hardheid, De

  Become fan 0 Rate 0 Like & Share
  Genre:-
  Rank:
  Rate:
  /5 from 0 users
  Albums:3
  Songs:17

  Most Popular Songs (more)

  1Angst lyrics
  2Regels lyrics
  33 Bier 15 Piek lyrics
  4De stoere man lyrics
  5Snooze lyrics
  6Nu ik hier lig lyrics
  7Boemboem lyrics
  8Dokter lyrics
  9Frisdrank lyrics
  10Klootzak lyrics

  Most Popular Albums (more)

  1De Nodige Hardheid [2003]
  2LIJFSTRAF [2001]
  3Onze Jongens [2006]

  Biography

  Het is 1996. Vier vrienden en een hen onbekende gitarist vormen samen een band en beginnen plezier te maken. De Hardheid is geboren. Ondanks de muzikale smaakverschillen blijkt de ska een grote gemeenschappelijke interesse te genieten. Het is dus niet gek dat deze muzieksoort de basis vormt van de zich langzaam ontwikkelende Hardheid Huisstijl. Verder kent deze stijl weinig regels, als het maar skankt, grooved, pompt, zuigt, beukt en knalt. Er wordt gezongen in het Nederlands over zin en onzin; over het weer, over kabouters, over kutmuziek, over drank en over klootzakken. De afgelopen jaren kwamen een nieuwe zanger en een blazerssectie de band versterken tot de huidige negen- mans formatie. Het plezier groeide mee. ..

  De Hardheid is een band die je live moet zien. De band heeft door de jaren heen veel opgetreden en weet hoe je een feestje moet bouwen, zowel óp als vóór het podium.

  Bron: www.hardheid.com


  Pictures (0)

  no pictures

  Fans (0)

  no fans

  Similar Artists

  no artists


  More artists

  • popular on LSI
  • new on LSI

  Contributors

  leaderboard activity

  Comments

  Facebook (0) LetsSingIt (0)