We use cookies to customize content and advertising, to provide social media features, and to analyze traffic to our site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. Read more.
 •    
 •    
 •    

  Jonna

  Become fan 4 Rate 0 Like & Share
  Genre:-
  Rank:3458 history »
  Rate:
  /5 from 0 users
  Albums:3
  Songs:33

  Most Popular Songs (more)

  1Älä lyrics
  Cheek feat. Jonna
  2Minä vs. minä lyrics
  3Kylmempää (Ft. Sami Saari) lyrics
  4Iskä lyrics
  5
  5.0/5
  Jäässä lyrics
  6Vive La Vida lyrics
  7Ei Heru ft. Elastinen lyrics
  8Tyytyväinen lyrics
  9Kuumuus lyrics
  10Perhonen lyrics

  Most Popular Albums (more)

  1Kaksnolla [2003]
  2Lähempänä Totuutta [2006]
  3Kasvot vedessä [2004]

  Biography

  Kun Jonna hytkyi rattaissaan musiikin tahtiin jo ennen kuin osasi edes seisoa, niin täytyihän se tyttö satubalettiin ensimmäisen kerran 4-vuotiaana laittaa. Mutta sen verran hurja oli tytön temperamentti, ettei opettaja pystynyt Jonnaa hillitsemään. Oli siinä vanhemmilla kestämistä.

  Joensuussa ala-asteen 3:sta lukion loppuun asti hän oli musiikkiluokilla. Lukiossa hän sai laulaa kaikissa juhlissa ja tapahtumissa ja alkoi näin tulla tutuksi myös laulajana. Samalla hän sai kimmoketta tehdä muutamia omiakin demokokeiluja.

  Kilpatanssilla se ura sitten 9-vuotiaana virallisesti lähti käyntiin. Aluevaltaus jatkui loputtomiin Pohjois-Karjalan tanssiopistolla, missä Jonna perehtyi mm. hiphoppiin, discodanceen, jazztanssiiin, moderniin- ja nykytanssiiin, balettiin sekä showtanssiin. Nuorella iällä sitä kovasti kilpailtiin ja esiinnyttiin Cat People -showtanssiryhmän kanssa, ja päästiin myös maailmalle Suomea edustamaan. Paras henkilökohtainen sijoitus Jonnalla oli kevään 2002 SM-kilpailuissa discodancen pronssisija. Kotikaupunginsa Joensuun kaupunginteatterit ja tanssikuviot koluttuaan, Jonna päätti muuttaa Helsinkiin opiskelemaan sosiaalialaa englannin kielellä, opinahjonaan Stadia (Helsingin Ammattikorkeakoulu).

  Siinä sivussa sitten ehti hyvin keikkailla K-Systemin taustalla ja käydä Step up show schoolissa. Jonna eteni tanssitunneille päästyään vapaaoppilaaksi kevätkaudelle 2002 ja danceriksi itse showtanssiryhmään syksyllä 2002.

  Keväällä 2002 Jonna sai kuitenkin ensimmäisen kunnon mahdollisuuden näyttää maailmalle miten karjalaisen tytön kurkusta laulut kajahtaa osallistuessaan Suomen ensimmäiseen Popstars-karsintaan.

  Ja melko hyvin näytti kajahtavan, sillä Jonna valittiin 454 tytön joukosta kyseiseen 4 hengen bändiin. Kuukauden ajan Jonna viihtyi bändissä, mutta koska loppujen lopuksi ei kokenutkaan sitä aivan omaksi jutukseen hän päätti jättää bändin. Oli selvää, että potentiaalia löytyy aivan riittävästi, joten miksi tyytyä ensimmäiseen tarjoukseen jos olisi mahdollista tehdä jotain itselleen ominaisempaa.

  Syksyllä 2002 Jonna sai erilaisia yhteistyötarjouksia monilta tuottajilta, mutta parhaiten intressit sopivat yhteen tuottaja Jukka Immosen sekä Fintelligens-yhtyeen Elastisen kanssa. Sony Music Nordic oli juonessa alusta alkaen mukana ja uskoi, että Jonnan suomenkieliset tekstit sekä R&B vaikutteinen laulu yhdistettynä hiphop -biitteihin tulisi olemaan jättimenestys. Ensimmäinen singlejulkaisu oli nimeltään Tyytyväinen, videon siihen tuotti Beats And Stylesin hulvaton ryhmä. Single julkaistiin helmikuussa 2003, Tyytyväinen pysyi peräti 13 viikkoa Suomen virallisen singlelistan top 10:ssä. Jonnan toukokuussa 2003 julkaistu toinen single Ei Heru nousi välittömästi listan sijalle 2. Suomen kielellä tehty r&b-henkinen albumi Kaksnolla ilmestyi kauppoihin 13.6.2003. Elokuussa julkaistiin singlenä albumin ehdoton bileraita Kaikki Talossa. Helmikuussa 2004 jaettiin radioihin Jonnan neljäs single, eteerinen tanssipala Perhonen.

  jonna.fi

  Pictures (0)

  no pictures

  Fans (4)

  wakaranaiBriituh_bobNiinahei

  Similar Artists

  no artists

  More artists

  • popular on LSI
  • new on LSI
  ..

  Comments

  Facebook (0) LetsSingIt (17)