We use cookies to customize content and advertising, to provide social media features, and to analyze traffic to our site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. Read more.
 •    
 •    
 •    

  Nephew

  Become fan 5 Rate 2 Like & Share
  Genre:-
  Rank: history »
  Rate:
  3.0/5 from 2 users
  Albums:7
  Songs:56

  Most Popular Songs (more)

  1
  3,397 4.5/5
  Igen Og Igen Og lyrics
  2
  5,587 4.8/5
  Klokken 25 lyrics
  3
  9,190 4.7/5
  Hjertestarter lyrics
  4
  4.7/5
  Hvidt På Sort lyrics
  5Speed Nation lyrics
  6
  5.0/5
  Søndagsbange lyrics
  7Gong Gong lyrics
  8Wasted lyrics
  9T-Kryds lyrics
  10Blå & Black lyrics

  Most Popular Albums (more)

  1
  7,955
  Greatest Hits - Igen Og Igen Og
  2Danmark Denmark [2009]
  3Interkom Kom Ind [2006]
  4Hjertestarter [2012]
  5
  5.0/5
  Swimming Time [2000]
  61-2-3-4-5 (Greatest Hits Box)
  7USA DSB [2004]

  Biography

  Nephew er en dansk rockgruppe dannet i efteråret 1996 af Simon Kvamm, Kristian Riis, Jonas Juul Jeppesen og Søren Arnholt. Bandet deltog i 1996 i DM i Rock, men opnåede ikke at vinde konkurrencen. Senere erstattedes Jonas Juul Jeppesen af Kasper Toustrup, inden gruppen debuterede med albummet Swimming Time i 2000, albummet var ikke den store salgssucces. D. 14. februar 2005 blev albummet genudgivet på Copenhagen Records. Grunden til dette var at Nephew havde haft problemer med rettighederne til deres gamle pladeselskab Martian Records, men i 2004 fik bandet deres helt store gennembrud med albummet USADSB med hitsange som Movieklip, En Wannabe Darth Vader, Superliga, Ordenspoliti og Worst/Best Case Scenario. Deres nyeste album "Interkom Kom Ind" udkom d. 6 oktober 2006, og blev varmt modtaget hos anmelderne.

  SIMON
  Simon Kvamm er forsanger og spiller tangeter i Nephew. Han er født den 18. februar 1975 i Århus. Simon er opvokset i den jyske by Silkeborg, sammen med sine forældre Agnes og Janus Kvamm og sin lilebror Stefan. Han har læst musikvidenskab på Århus Universitet, og har senere gået på Journalisthøjskolen. Han har dog aldrig skrevet hovedopgaven på Journalisthøjskolen. Simons kæreste hedder Stine Ellerbæk, og sammen har de lige fået en datter, Elinor Kvamm Ellerbæk, som er født den 2. december 2006.

  KRISTIAN
  Kristian Riis spiller Guitar og synger kor. Han er født i Hjørring den 28. november 1975. Efter forældrenes skilsmisse, boede Kristan primært hos sin mor Linda Jonsson. Hun opmuntrede Kristian og hans søskende til at spille på instrumenter, mens hans far, John Aksel Riis forgæves prøvede at stimulere sønnens interesse for håndværk. Kristian har en bachelor i Musikvidenskab og Multimedie ved Århus Universitet.

  SØREN
  Søren Arnholt Rasmussen er trommeslager og synger kor i Nephew. Han er født den 28. oktober 1975 i Århus, og er opvokset i Brabrand udenfor Århus, sammen med sin mor, Lone Davidsen, sin far, Finn Arnholt Jensen, og sin lillebror Martin. Søren er uddannet Multimediedesigner og har en BA i kommunikation og humanistisk informatik. Han er gift, og har en søn, som er født den 9. september 2003.
  kasper

  KASPER
  Kasper Toustrup er bassist og pianist. Han er født den 21. december 1975 i Århus. Kasper er opvokset i Hinnerup med sin lillebror Klaus, sin mor som er lærer og sin far, som er læge. Første gang Kasper så Nephew var på Gyngen i Århus, og han synes at de lød rimelig fede. Han og Kristian blev venner, og en dag ringede Kristian til ham og spurgte om han ville prøve at spille bas i bandet. Det ville Kasper gerne da han var træt af sit nuværende band Tab Heads. Kasper kom med i bandet i 1998. Han er uddannet læge.

  RENE
  René Munk Thalund spiller på tangenter og akkustisk guitar. Han er født den 20. november 1971 i Herning. Han er opvokset i Herning med sin mor Mona, sin far Karsten og lillesøsteren Charlotte. På Universitetet i Århus læste René fysik og matematik, men droppede ud, selvom han fik gode karakterer. René har også også spillet i band med Carsten Heller, som nu producer er for Nephew. Deres og en mere, der hed Jesper Birks band hed Shanks. i 2004 kom René med Nephew på turné, da de manglede en til at spille guitar og keyboard når de spillede live. Da "Interkom kom ind" skulle laves var det da oplagt for dem alle at René skulle med på den nye plade.

  Pictures (1)

  Nephew

  Fans (5)

  Biimiss93MessiasFromHellbrohaugelillejorn

  Similar Artists

  no artists

  More artists

  • popular on LSI
  • new on LSI
  ..

  Comments

  Facebook (0) LetsSingIt (20)