We use cookies to customize content and advertising, to provide social media features, and to analyze traffic to our site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. Read more.
 •    
 •    
 •    

  Sani

  Become fan 0 Rate 1 Like & Share
  Genre:-
  Rank:
  Rate:
  1.0/5 from 1 users
  Albums:3
  Songs:3

  Most Popular Songs (more)

  1Kaikki Laulut lyrics
  2
  3.8/5
  Tuhat yötä lyrics
  Samuli Edelmann feat. Sani
  3I Just Called To Say lyrics

  Most Popular Albums (more)

  1Pidä kiinni
  2
  5.0/5
  Sani [2011]
  3Pedon kynnet [2007]

  Biography

  Sanin tie on kulkenut legendaarisen Aikakone-yhtyeen riveistä menestyksekkäälle soolouralle sekä myös musikaalien estradeille. Aikakone julkaisi aikoinaan kolme suomenkielistä ja yhden englanninkielisen albumin sekä kokoelma-levyn parhaista hiteistään. Tarttuvia ja ikimuistoisia hittejä olivat mm."Odota","Alla vaahterapuun","Keltainen" ja "Nti Groove". Niiden seurauksena bändi kohosi huikeaan menestykseen ja suomalaisten ykkössuosikiksi saavuttaen kaiken mahdollisen. Levyt myivät parhaimmillaan triplaplatinaa ja fanihysteria oli melkoinen. Nuo vuodet muokkasivat Sanista upeaäänisen,monipuolisen ja karismaattisen artistin. Raudanluja ammattilaisuus näkyy myös siinä,että Sani on kirjoittanut myös monia tekstejä muille artisteille. Bändin kahdeksanvuotinen yhteinen matka tuli tiensä päähän vuonna 2003 ja Sani siirtyi soolouralle. Ensimmäinen soololevy "Kaikki laulut" julkaistiin 2005 ja siitä lohkaistu nimikkobiisi soi runsaasti maamme radioasemilla.

  Sani aloitti yhteistyön Emi:n kanssa alkutalvesta 2007 ja julkaisee parin vuoden tauon jälkeen kovasti odotetun uuden singlen "Pedon kynnet". Sävellys on Maki Kolehmaisen käsialaa ja tekstin ovat tehneet tuttu parivaljakko Sani ja Vera yhdessä. Tuottajavelhoina ovat toimineet Jesse Vainio ja Kalle Torniainen. Mukana singlellä on myös kolme remixausta, jotka toimivat tehokkaasti myös tanssilattioilla. Makin biisit ja Sanin lauluääni ovat aina osuneet kohdalleen ja tuloksena on ollut tarttuvia melodioita ja upeaa tulkintaa. Vanha joukkue on siis kasannut voimansa ja sehän lupaa vain takuuvarmaa hittiainesta. "Pedon kynnet" on uudistunutta Sania ja loistava avaus tulevalle albumille.


  Pictures (1)

  Sani

  Fans (0)

  no fans

  Similar Artists

  no artists


  More artists

  • popular on LSI
  • new on LSI

  Contributors

  leaderboard activity

  Comments

  Facebook (0) LetsSingIt (0)