LetsSingIt the internet lyrics database
en
0
Back to old website
picture

Kaaigezellig

Follow 0
5.0 / 5
New content available, review now!
Artist info:
Also known as
Verified yes
Albums0
Songs6
AboutBio Feestduo Kaaigezellig

Laten we onszelf allereerst even voorstellen: Wij (Ardin van Veen en Martin van Hemert) zijn Feestduo Kaaigezellig. Een zangduo uit de Bommelerwaard (Gld.) dat ruim twee en een half jaar bestaat en inmiddels twee nummers heeft uitgebracht. We houden allebei enorm veel van Nederlandstalige feestmuziek, maar voor een aantal hardcore-nummers bent u bij ons eveneens aan het goede adres. 'Laat de zon in je hart', 'Links Rechts', 'Jij krijgt die lach', de '90s medley' en 'Year of summer' is een kleine greep uit ons brede repertoire. Onze eigen nummers, Kaaikapot en Pijn in mijn kop (Oe Ah) zijn platen die iedere kroeg, feesttent of sportkantine op zijn kop zetten!

Discografie

Kaaikapot
Met onze eerste single, Kaaikapot, bestormden we begin 2017 de hitlijsten en feesten tijdens de carnaval. Door Oké FM, de radiozender van de gemeenten Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en De Langstraat werden we met grote voorsprong verkozen tot Kroegenkraker van 2017. Ook bij de verkiezing 'Beste carnavalsartiest 2017' van de website www.CarnavalHits.wordpress.com deden we lange tijd mee om de overwinning en werden uiteindelijk tweede. De carnaval kon voor ons niet beter beginnen en prompt werd Kaaikapot tijdens en na carnaval volop gedraaid in kroegen, kantines en feesttenten.

Pijn in mijn kop
'Pijn in mijn kop (Oe Ah)' is de opvolger van Kaaikapot en dat is momenteel tevens onze meest recente plaat. Ook dit nummer is weer goed opgepikt: bij VBRO, het grootste Nederlandstalige Belgische radiostation, staan we al ruim drie maanden in de vaste afspeellijst. In de Top100 van Digi Pluggen (http://www.digipluggen.nl/top-100) kwamen we via PLUG Plugging binnen op plaats 57 en op Oké FM werden we de week na de release verkozen tot Oké Schijf, waardoor 'Pijn in mijn kop (Oe Ah)' iedere twee uur gedraaid werd.

Videoclips
Bij zowel Kaaikapot als Pijn in mijn kop (Oe Ah) zijn twee videoclips gemaakt en ook deze zijn met groot enthousiasme ontvangen, getuige de bijna 45.000 views in totaliteit. De clip van Kaaikapot: https://www.youtube.com/watch?v=Ao8k1tYV4RU en de clip van Pijn in mijn kop (Oe Ah), die ook lange tijd op TV Oranje is langsgekomen: https://www.youtube.com/watch?v=EXQoz71rNcw

Voor ons smaakt het na deze twee platen naar meer en we zijn dan ook al druk bezig met een opvolger. Ook de variatie in optredens vinden we geweldig: we kunnen vanwege ons brede repertoire op één avond in een voetbalkantine, op een bruiloft en in een feesttent staan en overal één groot feest bouwen! We horen graag van u!

Most Popular Songs (More)

Most Popular Albums (More)

Artists you may also like

Similar genre
Popular on LetsSingIt
New on LetsSingIt
show more artists with similar genre
show this week's top 1000 most popular artists
show all recently added artists

Pictures (0)

no pictures

Fans (0)

no fans

Contributors

leaderboard
activity

Comments (0)