LetsSingIt the internet lyrics database
en
2
picture

"Bella" Lyrics

4.6 / 5
Song updated, review now!
А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш

Дали, дали, дали сум јас таа што ти буди очај и страст
Нека чујат сите на глас дека ти си мојот спас
Паѓаат ѕвезди ноќва над нас
Илјада желби, но еден план
Ти да си мој засекогаш

Тоа, тоа, тоа што го правиш намерно
Тоа, тоа, јас по тебе трагам упорно
Тоа, тоа, тоа, пак ме лажеш искрено
Со тоа срце камено

А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш

Тоа, тоа, тоа што го правиш намерно
Тоа, тоа, јас по тебе трагам упорно
Тоа, тоа, тоа, пак ме лажеш искрено
Со тоа срце камено

А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме61
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш
song info:
Verified yes
Language
Genre
Duration
Copyright ©
WriterHristijan Nasteski
Lyrics licensed byLyricFind
AddedJanuary 22nd, 2023
Last updatedJanuary 22nd, 2023
About

Album Details

Video

Songs you may also like

Pajak
Similar genre
Popular on LetsSingIt
New on LetsSingIt
show all Pajak songs
show more songs with similar genre
show this week's top 1000 most popular songs
show all recently added songs

Contributors

leaderboard
activity

Comments (0)